Játékos kereső  

Hírek

A Ferencvárostól visszatért Mezőkövesdre

2017-12-22 18:00:56

A középpályás a bajnoki év végéig szóló szerződést írt alá

A Ferencvárostól visszatért Mezőkövesdre

Csütörtökön szerződést bontott a Ferencvárosnál, pénteken pedig aláírta új kontraktusát Mezőkövesden Bognár István.

A szervezetünkkel karöltve működő Professional Footballers Agency máris elkönyvelheti első sikertörténetét, miután komoly egyeztetések eredményeképpen sikerült az NB I-ben belül klubváltáshoz segíteni a 26 éves középpályást, aki a szezon végéig kötelezte el magát régi-új együtteséhez.

Dr. Horváth Zsolt örömmel elevenítette fel a számunkra "történelmi" eseményt.

Köszönettel tartozunk a Ferencváros vezetőinek, akik hosszú tárgyalások végén felbontották Bognár élő szerződését. A játékosnak sikerült olyan élvonalbeli klubot találnunk, ahol komolyan számolnak a játékával, így tavasszal továbbra is a legmagasabb osztályban léphet pályára, és biztosak vagyunk benne, hogy újra láthatunk tőle olyan teljesítményt, amivel régebben már többször tapsra ragadtatta a szurkolókat.

Bízunk benne, hogy a december 22-én megvalósult transzfert a közeljövőben továbbiak követik.

Bognár István a Mezőkövesd honlapján nyilatkozott a szerződés aláírása után:
– Könnyen ment a megegyezés, ugyanis kellemes emlékeim vannak a klubról. Minden erőmmel azon leszek, hogy a csapatot segítsem a bennmaradásért folytatott harcban. Amikor elmentem még nem volt kész a stadion, azóta ellenfélként jártam itt és nagyon tetszik ez a kis hangulatos ékszerdoboz. Remélem sok örömöt tudok majd okozni a lelkes mezőkövesdi közönségnek.