Játékos kereső  

Hírek

A fiatal kapus aláírta új kontraktusát

2019-12-01 11:45:12

Első számú hálóőr szeretne lenni Felcsúton

A fiatal kapus aláírta új kontraktusát

2022 nyaráig hosszabbított az NB I-ben szereplő Puskás Akadémia labdarúgója, a huszonkét éves Tóth Balázs, aki pénteken írta alá új kontraktusát.

A PFLA közleménye

Újabb két és fél évig a Puskás Akadémia FC mezét viselheti tehetséges ifjú kapusunk, Tóth Balázs. Az első csapatban tétmeccsen a Bonyhád elleni Magyar Kupa-mérkőzésen bemutatkozó 22 éves hálóőr akadémiánk neveltje, 9 éve szolgálja klubunkat, s a 2022 nyarág szóló kontraktus aláírása után elmondta: a távolabbi jövőt is kék-sárgában képzeli el.

„Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam az új szerződést, ez egy visszajelzés a szakmai vezetés részéről, hogy jó úton haladok, meg vannak elégedve a munkámmal. A jövőben is keményen fogok dolgozni azon, hogy meghatározó játékosa legyek a Puskás Akadémiának. Kilenc éve tartozom a klubhoz, és szeretném hozzásegíteni csapatomat ahhoz, hogy szép eredményeket érjen el. Remélem, az a nap is eljön, amikor első számú kapusként állhatok a gólvonal előtt – nap mint nap azért dolgozom, hogy ez így legyen" – nyilatkozta honlapunknak az ifjú kapus.