Játékos kereső  

Hírek

A Puskás félidőben kiesésre állt

2021-12-27 13:52:24

Vendégként a Honvéd húsz percig vezette a tabellát

A Puskás félidőben kiesésre állt

Az NB I őszi 101 mérkőzésének exkluzív feldolgozása olyan módon követi nyomon a találkozók alakulását, mintha azokat egyszerre játszották volna le. Ötperces időközönként rögzítettük a tabella aktuális állásást, így jól megfigyelhető egy-egy csapat szereplése a játékidő adott szakaszában. Az FTC és a Puskás Akadémia elmaradt bajnokiját január 27-én pótolják.

Az éllovas Ferencváros elsősorban idegenbeli teljesítményének köszönhetően ugrott az első helyre, hazai környezetben a zöld-fehérek alig valamivel szerepeltek jobban az átlagosnál. Az első félidő 25. percében mindössze hetedik helyen állt a bajnokcsapat...

Sokáig a Kisvárda volt az éllovas. A táblázatokból kiolvasható, hogy a szabolcsiak végig egyenletesen teljesítettek. Összesítésben mindössze a 40. percben nem álltak dobogón.

Szembetűnő, hogy a dobogó harmadik fokán telelő Puskás Akadémia rendkívül rosszul kezdte a mérkőzéseket. A második táblázatban látható, hogy hazai környezetben szinte a teljes első félidőben kiesőhelyen álltak a felcsútiak. Szünet után erőteljesen feljavult a csapat, ennek köszönhetően értek oda végül a harmadik helyre.

A többi csapat szereplése közül érdekes a tabellán nyolcadik helyezett Honvéd idegenbeli teljesítménye, mert a csapat vendégként a 25. percben az élre állt, sokáig vezetett és az 55. percig tartani tudta a dobogós helyét. A Bozsik-stadionban viszont nem ment az együttesnek...

További érdekességek az alábbi táblázatokban!
 


Az NB I-es meccsek alakulása ötperces bontásban