Játékos kereső  

Hírek

A szakember egy plusz egy évet írt alá új csapatánál

2017-06-18 13:59:52

Az együttest NB II-ben tartó Toldi Gáborról sem mond le a klubvezetés

A szakember egy plusz egy évet írt alá új csapatánál

Felszállt a füst, hosszas várakozás és találgatás után szombaton döntés született az NB II-ben 16. helyen végző Aqvital FC Csákvár új vezetőedzője, illetve ügyvezetőjének személyét illetően.

A 2017-18-as másodosztályú bajnoki szezonra, június 26-án már Szanyó Károly vezetésével kezdi meg a felkészülést a csákvári csapat. A 43 éves egykori pengés élvonalbeli futballista játékosként idehaza megfordult az Újpest, a Debrecen, a Győri ETO, a Vasas együtteseiben, s emellett légióskodott Ausztriában (Ried), és Izraelben (Irony Kirjat) is. Az edzői ranglétrán a REAC-nál tette meg az első lépéseket, majd másfél éven keresztül a Vasas együttesét dirigálta. Előbb stabilizálta a gárda helyét az NB II középmezőnyében, majd a következő évben bajnoki címet ért el az angyalföldikkel. Legutóbb tavasszal a Kozármisleny gárdájánál kérték fel tűzoltó munkára, ám neki sem sikerült bent tartani a baranyai alakulatot az NB II-ben.
Szanyó Károly egy+egy évre szóló szerződést kötött a klubbal.

Az eddigi pályaedzőre, Domján Attilára, illetve a Gróf Dávid személyében válogatott kerettag kapust nevelő Hegedűs Ferencre az Aqvital FC utánpótlásában számít a klub tulajdonosa, Nagy Sándor, míg a lejáró szerződésű vezetőedzővel, a csapatot az NB II-ben tartó Toldi Gáborral továbbra is zajlanak a tárgyalások a közös munkáról.
(Információ: aqvitalfc.hu)