Játékos kereső  

Hírek

A téli szünetben négyen elköszönnek

2017-12-04 08:19:56

Némileg átalakul az NB III Keleti csoportjában őszi listavezető együttes játékoskerete

A téli szünetben négyen elköszönnek

A sikeres őszi szezont követően a szakmai stáb és a szakosztályvezetés közösen értékelte az elmúlt időszakot és megtörtént a játékosokkal az egyéni beszélgetés Monoron. A folyamatos fejlődés szempontjából meghoztak néhány döntést, mely befolyásolta a játékoskeret összetételét is. Az NB III Keleti csoportját vezető együttestől távozó labdarúgóktól a klub hivatalos honlapján köszöntek el.

Tavasszal már nem lesz az együttes tagja Katona Roland, aki másfél évvel ezelőtt érkezett Monorra. 37 bajnoki és 2 kupamérkőzésen lépett pályára, ezeken 4 gólt szerzett és több alkalommal is viselhette a csapatkapitányi karszalagot. Munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudja vállalni a korábbi edzéskezdeteket, így közös megegyezéssel távozik.

Hasonló okok indokolták a váltást Mészáros László esetében is. A 26 éves játékos két fél szezonon keresztül volt meghatározó futballistája, alapembere a monori kék-fehéreknek, az őszi szezonban is közel ezer percet töltött a pályán.

Fazekas Richárd Monoron vált felnőtt labdarúgóvá. Tevékeny részese volt az előző szezonban. Ősszel kevesebb játéklehetőség jutott neki, ezért döntött a váltás mellett a 22 éves hátvéd. Kelemen Ádám szintén a több játéklehetőség miatt keres magának másik csapatot.