Játékos kereső  

Hírek

A Vidi második csapatánál padoznak

2020-10-13 10:32:46

Egy félidő a Ménfőcsanak elleni NB III-as bajnoki mérkőzésen

A Vidi második csapatánál padoznak

Minden bizonnyal télnél előbb már nem vált csapatot a MOL Fehérvár FC két válogatott játékosa, Futács Márkó és Elek Ákos - jelent meg a Csakfoci hírportál oldalán.

Elek Ákos és Futács Márkó továbbra is tagja a Vidi NB III-as csapatának. Mint ismert, a 2020-2021-es szezon előtt a Fehérvár Georgi Milanovval együtt kirakta őket az NB I-es keretből. A bolgár azóta már szerződést bontott a klubbal, ellentétben a két magyar játékossal.

Érdekesség, hogy Elek, valamint Futács az esetek többségében szerepelt a Fehérvár harmadosztályú csapatának meccskeretében, de szinte mindig csak a padon ültek, a támadót egyszer cserélték be a Ménfőcsanak ellen, míg a védekező középpályás nem lépett pályára.


Mivel mindkét játékos élő szerződéssel rendelkezik, így nagy valószínűség szerint télnél előbb már nem váltanak csapatot, hiszen a legtöbb helyen véget ért az átigazolási időszak.

Futács 2019 elején igazolt a Vidihez, 37 bajnoki meccsen 11 gólt szerzett, háromszoros válogatott. Elek 2019-ben tért vissza Fehérvárra, előtte 2008 és 2012 között volt a klub játékosa, ahol 2011-ben bajnoki címet ünnepelhetett. A válogatottban 48 mérkőzésen lépett pályára, tagja volt a 2016-os Eb-csapatnak.