Játékos kereső  

Hírek

A Vidi oda-vissza verte a PAOK csapatát

2018-11-08 20:50:49

A továbbjutást érő második helyre jöttek fel a fehérváriak az Európa-ligában

A Vidi oda-vissza verte a PAOK csapatát

A kinti kétgólos győzelem után a Vidi FC ezúttal a fővárosi Groupama Arénában csapott össze a görög PAOK gárdájával az Európa-liga csoportkörében. A vendégek fogadkoztak, hogy ez más meccs lesz, végül nem lett igazuk.

Juhász Rolandékat nagy dicséret illeti meg, hogy a PAOK ellen két mérkőzést kapott gól nélkül hoztak le, gyakorlatilag hibátlan védekezéssel. A beígért nagy görög rohamok ma este elmaradtak, mert a fehérváriak védelmi vonala ellenállt minden próbálkozásnak. A találkozó inkább volt küzdelmes, mint látványos, de a lényeg, hogy Kovácsik kapuja egyáltalán nem forgott veszélyben.

A mérkőzést eldöntő gól egy szép Vidi-akció végén született az 50. percben. Vinicius remekül emelte a labdát Milanov Georgi felé, aki hat méterről nagy erővel a görög kapu jobb oldalába fejelt.
(Fotó: vidi.hu)

A magyar csapat gond nélkül megtartotta előnyét és bezsebelte a három pontot, amivel már csoportmásodikként továbbjutó pozícióból várhatja a folytatást!

Európa-liga, L-csoport, 4. forduló
VIDI FC - PAOK 1-0 (0-0)
Groupama Aréna, 17208 néző, g.: Milanov (50.)
Vidi FC: Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira – Nego, Pátkai, Milanov (Nikolov, 58.), Hadzic, Huszti (Kovács I., 66.) – Scsepovics (Hodzic, 76.).