Játékos kereső  

Hírek

Albán klubjánál nem kímélték az ifjú ghánai játékost

2019-02-04 12:29:59

Gideon Offei ügyében panaszt tettek a FIFA Vitarendezési Kamarájánál

Albán klubjánál nem kímélték az ifjú ghánai játékost

A Ghánai Szakmai Labdarúgók Szövetsége (PFAG) panaszt nyújtott be a FIFA Vitarendezési Bizottságához, mert a 20 éves Gideon Ofori Offei-t albán klubjánál szisztematikusan inzultálták. A fiatal ghánai labdarúgó a szezonra szóló kölcsönszerződést írt alá.

Az FK Bylis három hónapig nem fizetett bért Offei számára, kizárták őt a tréningekből és kivágták a hotelból, ahol a klub elszállásolta érkezésekor. A PFAG ezért panaszt nyújtott be a késedelmes fizetés tényállásának megállapításáért és kártérítésért.

Offei a FIFPro-nak adott nyilatkozatában elpanaszolta, hogy a másodosztályú albán klubnál hetek óta bántalmazták, inzultálták.
- Egy hónapig álmatlan éjszakáim voltak. Egyik nap, amikor esett az eső, az edző azt mondta, hogy elmarad a tréning. Amikor hazaértem, a klubtól hívtak, és az elnök megbüntett a kihagyott foglalkozás miatt. Ezután a csapatbusz nem jött értem, végül gyalog sétáltam egy órát azért, hogy edzeni tudjak. Amikor beszéltem ezekről a dolgokról az anyámnak telefonon, ő sírni kezdett; kérte, hogy utazzak haza abból az országból...