Játékos kereső  

Hírek

"Sok élményt és sikert köszönhetek a labdarúgásnak!"

2018-08-09 10:49:30

Miniinterjúk "A Futball Éjszakája" rendezvényhez (I.)

"Sok élményt és sikert köszönhetek a labdarúgásnak!"

A közelgő országos "A Futball Éjszakája" elnevezésű esemény aktív résztvevőjeként a Hivatásos Labdarúgók Szervezetelábtenisztorna rendezése mellett – miniinterjúkkal jelentkezik.

Négyrészes sorozatunk első interjúalanya a HLSZ új elnöke, Juhász Roland.
 

Miért lett labdarúgó?
J.R.: Amióta az eszemet tudom, a labda központi szerepet tölt be az életemben. Azt mondhatom, hogy gyakorlatilag soha semmi más fel sem merült, minthogy futballista legyek.

Mi motiválja minden nap az edzéseken?
J.R.: A játék szeretete mindennap átsegít a nehézségeken. Sok élményt és sikert köszönhetek ennek a sportnak, és ez kellően nagy motivációt jelent ahhoz, hogy mindig teljes erőbedobással dolgozzak tovább.

Mit érez a legnagyobb sikerének / kudarcának?
J.R.: Mind sikerben, mind kudarcban a magyar válogatottal éltem meg a legmeghatározóbb élményeket. Az Európa-bajnokság egyszerűen felejthetetlen élményeket adott, ott és akkor nagyon jó dolog volt magyar futballistának lenni. Sajnos volt egy Máltától elszenvedett vereségünk is, ami viszont mindörökre rendkívül fájó emlék marad.

Mi az a jó tanács, amit egy focit most kezdő gyereknek mondana?
J.R.: Bármilyen rossz élmény ér, mint ifjú futballistát, soha nem szabad elkeseredni és főleg feladni céljainkat! Alázatos munkával beérik a kitartás gyümölcse és sok szép élményt tartogat a labdarúgás azok számára, akik komolyan tesznek is ezért!

Mit tart fontos feladatnak a játékos-érdekképviselet területén?
J.R.: Sok más mellett nagyon fontosnak tartom, hogy a HLSZ összefogja, összetartsa a játékosok közösségét. Muszáj erősítenünk egymást, hiszen végső soron egy közös cél felé haladunk.