Játékos kereső  

Hírek

Angelov Bardhitól hallott a lilákról

2016-01-24 11:05:36

Középcsatárként szeret játszani, de "megél" a jobb és bal szélen is.

Angelov Bardhitól hallott a lilákról

Viktor Angelov aláírta szerződését az Újpest csapatához (fotó: ujpestfc.hu). A 21 éves, 180 cm magas macedón játékos Németországban született és nevelkedett. Pályafutása elején játszott a Dortmund és a Schalke utánpótlás csapataiban is. Miután részt vett az orvosi vizsgálatokon, ahol mindent rendben találtak, aláírta szerződését a lila-fehérekkel. Az ujpestfc.hu rövid interjú keretében mutatta be a játékost.

A Metalurg Szkopje csapatánál játszottál decemberig, mért választottad csapatunkat?

Enis Bardhival együtt játszottunk az U21-es macedón válogatottban, és beszélgetéseink során nagyon sok jót hallottam az Újpestről. Elmondta, hogy milyen jó a csapaton belüli összhang, és, hogy egy kiváló csapat jött össze erre az évre. Mindig is szerettem olyan csapatokban játszani, ahol van összetartás és kedvelik egymást a játékosok, valamint azt gondolom, ez egy jó fejlődési lehetőség számomra.

Milyen poszton szeretsz játszani?

Klasszikus középcsatárként érzem magam a legjobban a pályán, de kedvelem a jobb vagy a bal szélső pozíciókat is.

Mikor csatlakozol a csapathoz?

Holnapra van repülőjegyem Törökországba, tehát már az edzőtáborban elkezdem a közös munkát a többiekkel. Fontosnak tartom, hogy mielőbb felvegyem a csapat ritmusát, és beilleszkedjek a társaságba. Szeretném tudásommal a csapatot a dobogón tartani a szezon végén is.

Jártál már Budapesten?

Nem, még soha, de amint időm engedi, szeretném körbejárni, megismerni. Amit eddig láttam, az nagyon tetszett.