Játékos kereső  

Hírek

Átadták Angyalföld új ékszerdobozát

2019-07-06 06:36:30

Vasas-győzelem zárta a remek hangulatú ünnepséget

Átadták Angyalföld új ékszerdobozát

Péntek este színültig megteltek az új Illovszky-stadion lelátói. A Vasas és a Dunaszerdahely szurkolói együtt énekelték el a Himnuszt, majd a csapatok egy remek gálamérkőzéssel felavatták az arénát.

Öröm volt látni, hogy a rendezvényen sok legendás angyalföldi arc megjelent, így többek között Mészöly Kálmán is örömtől csillogó szemekkel tekintett körbe a drukkerek élőképei között.

A nyitóünnepség után vette kezdetét a Vasas - DAC stadionavató. Illovszky Rudolf gondolatai és a szurkolók rendkívül látványos élőképe után kezdődött a mérkőzés, melynek kezdőrúgását a 92 éves Raduly Józsi bácsi végezte el. Bár a meccsen többet volt a labda a vendégeknél, a második félidőben felülkerekedett a Vasas és Birtalan Botond duplájával kétgólos győzelmet aratott (2-0).
Így volt teljes a futballünnep!


STADIONAVATÓ-MÉRKŐZÉS
Vasas FC–FC DAC 1904 (Dunaszerdahely, szlovák I. osztály) 2–0 (0–0)
Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, 4900 néző. Vezette: Solymosi
VASAS: Rados – Terbe, Szilágyi Z., Tóth B., Lakatos Cs. – Hinora, Kovács M. – Rétyi R., Daróczi, Király B. – Balajti. A második félidőben: Szmola (Bősz, 69.) – Hinora, Tóth D., Viczián, Hajdú Á. – Gál M., Kovács M. (Ferenczi I., 81.) – Tóth L., Szatmári L., Birtalan – Nagy Z. Vezetőedző: Szanyó Károly
DAC: Jedlicka – Kostrna, Kruzliak (Svec, 71.), Satka, Simcák (Blackman, a szünetben) – Vida M., Ronan (Bednár, 71.) – Veselovsky (Bilenkij, a szünetben), Kalmár Zs., Vida K. (Kun B., 71.) – Divkovic. Vezetőedző: Peter Hyballa
Gólszerző: Birtalan (78., 87. – az elsőt 11-esből)