Játékos kereső  

Hírek

Átigazolási hírek

2023-01-20 09:35:21

Az első Comore-szigeteki játékos lesz az NB I-ben

Átigazolási hírek

MEZŐKÖVESD
Younn Zahary személyében egy 24 esztendős Comore-szigeteki és francia állampolgárságú belső védőt igazolt a Mezőkövesd-Zsóry FC.
Zahary 12-szer öltötte magára a Comore-szigeteki válogatott mezét, ő lesz az első comore-szigeteki játékos, aki pályára léphet a magyar élvonalban.  2021 nyarán francia SO Cholet futballistája lett, itt egy évig játszott. Mezőkövesdre szabadon igazolható játékosként csatlakozott.

NYÍREGYHÁZA
Mindenben megállapodott a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus Major Marcellel, így a 17 éves védekező középpályás a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként a tavaszi szezont a szabolcsiaknál tölti – számolt be róla a klub honlapja.

ETO FC GYŐR
A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr a hivatalos honlapján bejelentette, hogy kölcsönszerződést kötött a DAC játékosával, a 19 éves támadóval, Szendrei Ákossal.

PMFC
Három játékos, Varasdi Dániel, Majnovics Martin és Pejovics Danilo a labdarúgó NB II-ben szereplő Pécsi MFC-ben folytatja a pályafutását, míg Marques-Airosa Patrik távozott a baranyaiaktól – számolt be róla a klub honlapja.

SZENTLŐRINC
A Debreceni VSC játékosaként 17 évesen az NB I-ben bemutatkozó Pintér Ádám Szegedről Szentlőrincre igazolt.