Játékos kereső  

Hírek

Az elmúlt 24 órában...

2022-06-18 02:54:17

Plakuscsenko a Maccabi Haifától érkezett

Az elmúlt 24 órában...

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Maccabi Haifa 26 éves izraeli-ukrán középpályását, Maxim Plakuscsenkót. Az Oroszországban született, de Ukrajnában, majd Izraelben nevelkedett, jobb és bal lábbal is magabiztos középpályás a legutóbbi idényben 28 bajnoki és 3 kupameccsen lépett pályára, amelyeken összesen 7 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. 
(Fotó: honvedfc.hu)

A szlovén bajnok NK Maribor a következő idényre kölcsönvette Roko Baturinát, az FTC horvát labdarúgóját. A megállapodás opciós vásárlási jogot is tartalmaz – számolt be róla a szlovén klub a hivatalos honlapján.

A 31 esztendős, korosztályos magyar válogatott Gosztonyi András - szerződése lejártával - hat év után távozik a labdarúgó NB I-es Kisvárdától – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Hivatalos honlapján jelentette be a labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőri VTK, hogy szerződést kötött a Vasastól érkező 26 éves Viczián Ádámmal.

Megvan a következő távozó Diósgyőrből, a februárban Kecskemétről érkezett Belényesi Csaba visszatér korábbi klubjához – közölte a Bács-Kiskun megyeiek hivatalos honlapja.

Visszatért az MTK Budapesthez a klub korábbi labdarúgója, a 37-szeres válogatott Németh Krisztián – adta hírül a klub honlapja. Utoljára a Debreceni VSC játékosa lett, de a klubot 2021 szeptemberétől csak az év végéig erősítette, ekkor szerződést bontott a Lokival – azóta pedig egészen mostanáig nem volt csapata.
További hír a kék-fehérekről, hogy átigazolási díj ellenében szerződtették a III. kerületi TVE 18 éves kapusát, Balázs Józsefet.

A 21 éves Horváth Olivér (III. Kerület) a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE első nyári új igazolása – számolt be róla a klub honlapja.

A labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád bejelentette, hogy szerződtette a Debreceni VSC második számú csapatának 19 éves belső védőjét, Kovács Gergőt.

Soltész Dominik (DVSC) és Kovács Milán (Szeged) is hároméves szerződést kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmóttal – számolt be a klub hivatalos honlapja.

Szerződése lejártával távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC-től Hajdú Roland (visszatér Soroksárra), Horváth Roland és Izing Martin – számolt be róla a klub honlapja.