Játékos kereső  

Hírek

Az elmúlt 24 órában...

2022-08-04 10:44:33

A Debrecen két, az Újpest egy transzfert jelentett be

Az elmúlt 24 órában...

DEBRECEN (NB I)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Karim Loukilit és Matar Dieyét.
A 25 éves Karim Loukili balszélsőként és támadóként is bevethető. A holland-marokkói kettős állampolgárságú futballista holland klubokban nevelkedett, az FC Utrecht után megfordult a Sparta Rotterdam és a Helmond együttesében is.
A 190 centis szenegáli Matar Dieye szintén a támadójátékban segítheti majd a DVSC-t.

ÚJPEST (NB I)
Az olasz Giuseppe Borello 1999. április 28-án látta meg a napvilágot Catanzaroban. Szülővárosából a Crotone utánpótlásbázishoz csatlakozott már nagyon fiatalon, ahol végig járta a ranglétrát, míg a 2016/17-es szezonban bemutatkozhatott a felnőtt csapatban a Seria A-ban az utolsó fordulóban, és ugyanebben az idényben az U18-as válogatottban is szerepet kapott. Ezután többször kölcsönadta korábbi klubja, végül idén júniusban elváltak útjaik. Tavaly a Seria B-ben szereplő egyesületnél 19 mérkőzésen lépett pályára melyeken 1 góllal és 2 assziszttal segítette csapatát, 2-szer pedig a kupában szerepelt, ott 2 gólpasszt jegyezhettek fel a szakértők. Bár több poszton is kipróbálták a támadósorban, a legtöbbször a jobb szélső helyén számított rá a szakmai stáb.