Játékos kereső  

Hírek

Az FTC egyenletesen jól teljesít

2021-02-12 02:02:14

Mélyről indulva remekül finisel a Puskás Akadémia

Az FTC egyenletesen jól teljesít

Az alábbi rendhagyó táblázatok az NB I csapatainak meccs közbeni helyezési számait mutatják az összes, majd külön a hazai és az idegenbeli találkozók vonatkozásában.

Legegyszerűbben úgy lehet elképzelni az ötperces felosztásban vizsgált helyezési számokat, hogy az eddig lejátszott összes mérkőzés góljait összesítjük az adott perceknél és az abban a minutumban érvényes bajnoki tabella helyezési számait rögzítettük. (Például a legfelső táblázatnál a Ferencváros neve mellett közvetlenül látható 4-es szám azt jelenti, hogy az 5. percben a zöld-fehérek a 4. helyen álltak a tabellán a bajnokság összes meccsének összesítése alapján.)

Jól látható, hogy a bajnoki címvédésre készülő Ferencváros a 10. percben már élre állt és a vezető pozícióját végig megtartotta ( V jelzésű oszlop = a lefújás pillanata). Ezzel szemben teljesen más utat jár be a mérkőzéseken a 2. helyen álló Puskás Akadémia. A felcsútiak - különösen hazai környezetben kifejezetten rosszul teljesítenek az első félidőben, viszont szünet után jelentősen feljavul a teljesítményük, ennek köszönhető a jelenlegi második pozíciójuk.

Természetesen számos további érdekesség kiolvasható az alábbi táblázatokból, amelyekben a dobogós helyezésési számokat zölddel kiemeltük. A le nem játszott Diósgyőr-Újpest bajnoki (amelynek megállapított eredménye: 3-0) nem került be a táblázatba, így mindkét érintett csapat csak 19-19 meccsel szerepel, a többi együttes pedig 20-20 mérkőzéssel.


Meccs közbeni helyezések, NB I