Játékos kereső  

Hírek

Az NB II-es újonc Monor rutinos védővel erősített

2018-11-07 11:32:15

Egyúttal a tavaly 15 gólos Balogh Milántól elköszönt a bennmaradásért küzdő együttes

Az NB II-es újonc Monor rutinos védővel erősített

Az NB III-ból bajnokként feljutó Monor csapatának nem megy túl jól a másodosztályban, ezért egy rutinos hátvéddel erősítették meg a védelmet - adta hírül a klub honlapja.

A Monor SE közleménye

Férfi felnőtt labdarúgó csapatunk a másodosztályban folytat – egy meccstől eltekintve – kiélezett, izgalmas találkozókat a bennmaradásért küzdve. Ez idáig sajnos eredményesség terén lehet hiányérzetünk, így elkél a tapasztalat a pályán, mely segítséget jelent az NBII-es szinten még rutintalan játékosoknak. Ennek érdekében vezetőségünk megállapodott Póti Krisztiánnal, aki már csatlakozott is a kerethez. A szabadon igazolható védőjátékos legutóbb a Balmazújvárosban szerepelt a tavalyi élvonalbeli bajnokságban, mellyel együtt már 63 NBI-es találkozónál jár, hiszen korábban éveket töltött el Kecskeméten. Közben másodosztályú együttesekben fordult meg (Nyíregyháza, Szigetszentmiklós, Csákvár, Sopron), a remek adottságokkal rendelkező (190cm/82kg) 30 éves hátvéd. Bízunk benne, hogy érkeztével feljebb lépünk a tabellán és ott stabilizálni tudjuk a helyünket.

További kerettel kapcsolatos információ, hogy a tavalyi bajnokcsapat egyik legeredményesebb játékosa, Balogh Milán és a szakmai vezetés közösen értékelte az eddigi bajnokságban betöltött szerepét és lehetőségeit, melynek következtében a felek úgy döntöttek, hogy közös megegyezéssel már most megszüntetik a nyáron kötött kontraktust. Sok sikert kívánva szétválnak útjaink, de biztosak vagyunk abban, hogy Milán megtalálja azt a csapatot, ahol újra kiteljesedhet.