Játékos kereső  

Hírek

Balmazújvárosban bemutatták a trénert

2017-06-15 09:26:34

Az élvonal újonca kisebb költségvetés mellett is bízik a jó szereplésben

Balmazújvárosban bemutatták a trénert

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő NB I-es labdarúgócsapatának új vezetőedzője Horváth Ferenc, volt válogatott labdarúgó. Több NB I-es klubnál is megfordult edzői pályája során, legutóbb a Diósgyőr csapatánál tevékenykedett. 2+1 éves szerződést jött létre a klub, és a tréner között - adta hírül a balmazfoci.hu portál.

Dr. Tiba István: – Kellemetlen helyzetbe kerültünk a feljutást követően, hiszen az NB II-ben velünk dolgozó stáb egésze elköszönt. Köszönöm a sok segítséget, amit kaptunk a megfelelő edző megtalálása érdekében is, azt gondolom, hogy ő lehet a legmegfelelőbb, a legalkalmasabb ember. Örülök, hogy az első számú jelöltünk elfogadta a felkérésünket, őszintén megmondtam neki, hogy minket mindenki leír, mi rendelkezünk a legkisebb költségvetéssel. Nem vár rá egyszerű feladat, mégis bízunk a közös munka gyümölcsében. Hiszem, hogy a futballt nem a költségvetés dönti el, hanem a pályán mutatott játék.

Horváth Ferenc: – Váratlanul ért a felkérés, hiszen Feczkó Tamást jó edzőnek tartom, és nem gondoltam, hogy edzőkérdés lehet Balmazújvárosban. Azt mondhatnám, hogy először lehetetlen küldetésként tekintettem a feladatra, – bár nincs olyan arcom, mint a Tom Cruise-nak – de szeretem a kihívásokat. Próbálok mindent megtenni az első osztályban maradás érdekében. Nagyon őszintének tűnik a vezetőség, a csapat, a környezet, egyszóval minden adott, hogy sikeresek lehessünk együtt!