Játékos kereső  

Hírek

Baráth és Dombó angyalföldön

2022-06-21 14:16:50

KTE: profi szerződést kaptak a fiatal játékosok

Baráth és Dombó angyalföldön

Az NB I-be visszajutó Vasas FC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Géresi Krisztián, Novothny Soma és Zimonyi Dávid után a tizenegyszeres magyar válogatott védő, Baráth Botond, illetve a Kisvárdával legutóbb bajnoki ezüstérmet szerző Dombó Dávid is az angyalföldieknél folytatja pályafutását.

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd  a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy visszatér a klubhoz a DVTK-tól Molnár Gábor.

Hivatalos honlapján közölte a labdarúgó-élvonal újonca, a Kecskeméti TE, hogy szerződtette az eddig a Szeged-Csanád Grosics Akadémiában futballozó szerb-magyar kettős állampolgárságú Pejovics Danilót (aki éppen ma ünnepli 24. születésnapját). A 23 éves védő mellett két, a 2003-as korosztályt képviselő fiatal, Győri Benjámin és a saját nevelésű Bodor Zoltán is profi szerződést kapott.

A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőr a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szabadon igazolható játékosként szerződtette a Haladástól távozó 27 éves Holdampf Gergőt, aki a DVTK negyedik nyári érkezője.