Játékos kereső  

Hírek

Bejelentették az ötödik új igazolást is

2020-01-09 12:45:18

Csató Martin Csákvárról érkezett, négy évet írt alá

Bejelentették az ötödik új igazolást is

Jova Levente és Vernes Richárd után az elmúlt két napban újabb három labdarúgó érkezését jelentette be az NB II-.ben 8. helyen telelő Vasas együttese.


A Vasas közleményei

A 25 esztendős Csató Martin a Merkantil Bank Ligában szereplő Aqvital FC Csákvár együttesétől érkezett. A többszörös utánpótlás-válogatott játékos személyében rutinos védőt igazoltunk, aki megfordult Győrben, Siófokon, Mezőkövesden és Dorogon, míg legutóbb a csákváriak keretét erősítette. Pályafutása során összesen 304 alkalommal lépett pályára.

Fiatal, tehetséges játékossal erősítettük meg csapatunkat, Vernes Richárd, Jova Levente és Hidi M Sándor után a többszörös korosztályos válogatott Ujvárosi Ádám a negyedik téli érkező. A 19 éves – 188 cm magas – belső védőt a DVSC együttesétől igazoltuk, ahol eddigi pályafutása során 245 alkalommal lépett pályára. A debreceniek saját nevelésű játékosa az akadémián végigjárta a korosztályos csapatokat, majd 2018-ban fölkerült a DVSC első keretéhez. Hamar letette névjegyét, hiszen ugyanebben az évben Jász-Nagykun-Szolnok megyében megválasztották az év utánpótlás férfi sportolójának, 18 esztendősen a Magyar Kupában is szerepet kapott, illetve a DVSC II. csapatának alapemberévé vált. Ujvárosi Ádám már az U15-ös korosztálytól kezdve folyamatosan az utánpótlás-válogatottak tagja volt, az U19-ig bezárólag összesen 23 alkalommal viselte a címeres mezt.

A 18 éves, védekező középpályás Hidi M Sándor a téli felkészülési időszak harmadik igazolása. A fiatal játékos 2016-ban került az ETO FC Győr együtteséhez. Hidi M Sándor tehetségét alátámasztja, hogy klubszinten és a válogatottban is számítanak rá a szakemberek. 16 esztendősen bemutatkozott a győri felnőtt csapatban, 18 évesen pedig aláírta élete első profi szerződését.

Az idei szezonban 11 alkalommal lépett pályára a Merkantil Bank Liga NB II. küzdelmeiben, illetve kétszer játszott a Magyar Kupában. Többszörös utánpótlás-válogatott, 2019-ben például szerepelt a Svédországot, Svájcot és Örményországot legyőző U18-as magyar csapatban, valamint az U19-es válogatottban is pályára lépett az Eb-selejtezőkön.