Játékos kereső  

Hírek

Beliczky Csákváron folytatja

2023-01-21 09:02:38

Dorogra szerződött a rutinos védő, Preklet Csaba

Beliczky Csákváron folytatja

KBSC
Csütörtök még a MOL Fehérvár horvátországi edzőtáborában volt Kovács Bence, pénteken viszont már Kazincbarcikán mutatkozott be a labdarúgó NB II-ben szereplő kazincbarcikaiak legújabb igazolása. A 19 éves, felvidéki születésű szlovák U-válogatott játékos kölcsönbe érkezett Kazincbarcikára az idény végéig – számolt be róla a borsodi klub honlapja.
Kovács Bence 2017-ben került Magyarországra, az ETO FC Győr, majd a Mol Fehérvár korosztályos csapataiban nevelkedett. 2021-ben kapott profi szerződést Székesfehérváron, majd gyorsan az NB III-as második csapat alapemberévé vált.

PMFC
A Puskás Akadémiától igazolt középpályást a labdarúgó NB II-ben szereplő Pécsi Mecsek FC: Kártik Bálint érkezését csütörtökön jelentették be a pécsiek. 
Kártik Bálint az utóbbi években a másodosztályú Aqvital FC Csákvárnál játszott kölcsönben, most viszont végleg megvált tőle anyaegyesülete, a Puskás Akadémia.

CSÁKVÁR
Beliczky Gergő a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.
A 32 éves támadó egykoron az NB I-ben szerepelt a Vasasban, a Ferencvárosban, Pápán és Kaposváron, az NB II-ben pedig Gyirmóton, Győrben, Siófokon, Dorogon. Legutóbb – szintén a másodosztályban – Tiszakécskén futballozott, de nyár óta nem volt csapata.

DOROG
A labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC-ben folytatja pályafutását a rutinos belső védő, Preklet Csaba – számolt be róla a klub honlapja. 
A 31 éves hátvéd az ETO-nál ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, majd az olasz Reggina Calcio kínált neki profi szerződést, ahol négy évet töltött el. Preklet Csaba 2011-ben tért vissza Magyarországra, azóta megfordult Kecskeméten, Egerben, a ZTE-ben, a Vasasban, Cegléden, Tiszakécskén és Pécsen is. Tavaly nyáron Pécsről az NB III-as III. Kerületi TVE-hez szerződött, ahol fél évet töltött el.