Játékos kereső  

Hírek

Cenaj magyar állampolgársággal is rendelkezik

2019-07-12 00:04:00

A Nyíregyháza Szekszárdival és Ötvössel is szerződést kötött

Cenaj magyar állampolgársággal is rendelkezik

Az NB II-es Nyíregyháza három szerződéskötésről számolt be hivatalos honlapján. A magyar papírokkal is rendelkező albán korosztályos válogatott Cenaj Drilon is a kerettel utazik az edzőtáborba. A 21 éves középpályás az olasz Chievo és Salernitana csapataiban is futballozott, legutóbb a román második ligában szerepelt. A játékossal a megállapodás két évre szól.

Aláírt a klubhoz Szekszárdi Tamás is. A 25 éves, védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó Pakson kezdte pályafutását, legutóbb pedig a Vác együttesében szerepelt. Az elmúlt idényben 26 alkalommal lépett pályára az NB-II-ben. Az elmúlt napokban több felkészülési mérkőzésen játszott már a Szpariban, és a kerettel utazik pénteken a szlovéniai edzőtáborba. Két éves szerződést kötött vele a Spartacus.

Szerződést hosszabbítottak Ötvös Bencével. A 21 éves, saját nevelésű középpályás tavaly 26 bajnokin játszott a Szpariban, 15 alkalommal kezdőként. A fiatal játékos a Budaörs ellen gólt is szerzett, és a felkészülési mérkőzéseken is rendszeresen jó teljesítményt nyújtott. Ötvös szintén két évre szóló megállapodást írt alá.