Játékos kereső  

Hírek

Cseri büntetőt hibázott

2023-03-18 16:14:06

Új edzőjével nyerni tudott a MOL Fehérvár

Cseri büntetőt hibázott

Szombat délután a Mezőkövesd-Kisvárda találkozóval megkezdődött az NB I 24. fordulója. Ritkán látható góllal jutott vezetéshez a Kisvárda, ugyanis a hazaiak kapusa az ötösön vezetgette a labdát, amit a szemfüles Mesanovic bepöckölt a kapuba (0-1). Ezután a Mezőkövesd minden erejével támadott és a 43. percben Lukic gólra tudta váltani a mezőnyfölényt (1-1).

A meccset eldönthette volna a hazai csapat, amikor emberelőnybe került és tizenegyest végezhetett el. Cseri büntetőjét azonban Hindrich kapus gyors vetődéssel hárította. Ezután közel fél órán át tartott az emberelőnyös helyzet, de a kövesdiek nem tudták berúgni a győztes találatot.

Debrecenben nagy várakozással néztek a Kecskemét elleni meccs elé. A két dobogós találkozója nagy csatát hozott, de az első félidő gól nélkül zárult. Szünet után Loncar találatával a hazaik kerültek előnybe, ám pár perc múlva egy öngóllal újra döntetlen volt az állás. A mérkőzést végül Horváth Krisztofer (15/2) találata döntötte el a KTE javára (1-2).

Sikeresen bemutatkozott a MOL Fehérvár kispadján az új vezetőedző, Bartosz Grzelak. Az első félidőben Katona góljával előnybe került a hazai csapat és a mérkőzés legvégéig úgy tűnt, hogy egygólos meccs lesz, de a finisben Kodro kettőre növelte az előnyt. Így a Honvéd veresége simának mondható (2-0).


NB I, 24. forduló, szombat

MEZŐKÖVESD - KISVÁRDA 1-1 (1-1)
Mezőkövesd, 1582 néző, gólsz.: Lukic (43.), ill. Mesanovic (8.)

DEBRECEN - KECSKEMÉT 1-2 (0-0)
Debrecen, 5114 néző, gólsz.: Loncar (61.), ill. Deslandes (66., öngól), Horváth K. (80.)

MOL FEHÉRVÁR - HONVÉD 2-0 (1-0)
Székesfehérvár, 3683 néző, gólsz.: Katona (34.), Kodro (90.)