Játékos kereső  

Hírek

Csibra Dániel a Siófok új igazolása

2018-07-11 11:37:29

Féléve kinézték és tesztelték az 1999-es születésű védőjátékost

Csibra Dániel a Siófok új igazolása

Csibra Dániel személyében új labdarúgóval bővült a Siófok játékosállománya. Az 1999-es születésű védőjátékost több alkalommal tesztelték és a téli törökországi edzőtáborba is a csapattal tartott. A Vasas Kubala Akadémiától érkezett futballista három évre kötelezte el magát.

„Nagyon örülök, hogy a BFC Siófokhoz kerültem. Már féléve járok ide edzésekre és edzőmeccsekre. Nagyon megtetszett a környezet és a társaság, mindenki segítőkész és barátságos, úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy ennél a klubnál folytathatom a pályafutásom. Sokkal gyorsabbak a játékosok gondolkodásban és erőnlétben, mint az utánpótlásban, ezért mindenképpen azon vagyok, hogy ezt a ritmust felvegyem.” – mondta Csibra a siófoki honlapnak.

A török internetes portálokon is feltűnt a neve a napokban, hiszen védő létére gólt szerzett a szombati, Besiktas elleni találkozón. A szépségdíjas góljáról is nyilatkozott.

„Csereként léptem pályára a 60.percben, és nagyon örültem, hogy egy ilyen nagy klub ellen lehetőséget kaphatok! Nagy megtiszteltetés és nagy boldogság volt ilyen világsztárok ellen játszani! A 82. percben volt jobbról egy oldalszabadrúgás, mindenki felett átszállt a labda, és kapásból sikerült kilőnöm a hosszú sarkot. Nagyon örültem, ahogy természetesen a végeredménynek is, mert ez egy hatalmas siker egy ilyen sztárcsapat ellen!”