Játékos kereső  

Hírek

Csiki Norbert és Tóth Gergely aláírt

2019-07-05 08:33:12

Budaörsről és Vácról érkeztek az NB I-es újonchoz

Csiki Norbert és Tóth Gergely aláírt

Rutinos védekező játékost, illetve egy gyors támadót igazolt együttesünk Tóth Gergely Csaba és Csiki Norbert személyében, adta hírül az élvonalba frissen feljutott Kaposvári Rákóczi hivatalos honlapja.

A Kaposvár közleménye

A Merkantil Bank Liga NB II.-ben szereplő Vác FC csapatától érkezik együttesünk első nyári igazolása. Tóth Gergely Csaba alapembere volt a másodosztály tizenharmadik helyén záró Vácnak, hiszen harminc mérkőzésen lépett pályára kezdőként, ezeken pedig háromszor talált az ellenfelek kapujába. A 27 esztendős játékos az Újpest illetve az MTK korosztályos csapataiban kezdte pályafutását, utóbbi színeiben az NB II.-ben is bemutatkozhatott, majd előbb a Dunakeszihez, később pedig Pénzügyőrhöz igazolt. A Vác 2013-ban szerződtette a védőként és védekező középpályásként is bevethető játékost. A Pest megyei együttesben rögtön alapemberré vált, hiszen hat év alatt több mint kétszáz tétmérkőzésen húzta magára a váciak szerelését, s része volt a megyei első, majd a harmadosztályból való feljutásnak.

Csapatunkban folytatja pályafutását Csiki Norbert. A gyors támadó legutóbb az NB II.-es Budaörs csapatában rúgta a labdát, ahol 23 mérkőzésen nyolc gól fűződik a nevéhez. A 27 esztendős labdarúgó az agárdi Sándor Károly Akadémián nevelkedett, majd a 2009-ben kölcsönben az angol Oldham Athletic csapatában futballozott. Ezt követően tért vissza Magyarországra, az akkor élvonalbeli MTK gárdájához. Utána Thaiföldre, a Sisaket csapatához szerződött, majd hazatérve megfordult Gyirmóton és a Vasasban is, miután Budaörsre vezetett az útja. Csiki Norbert eddig 67 élvonalbeli találkozón lépett pályára, ezeken pedig tizenhárom alkalommal zörgette meg az ellenfelek kapuját. Emellett pedig szerepelt az U19-es magyar válogatottban is.