Játékos kereső  

Hírek

Csütörtökön megkezdték a felkészülést

2017-06-15 11:55:12

Kialakult Herczeg András szakmai stábja, a Bücs, Györky, Erdélyi trió segíti a vezetőedzőt

Csütörtökön megkezdték a felkészülést

Múlt héten biztossá vált, hogy a továbbiakban Herczeg András irányítja a DVSC szakmai munkáját, a szakember kétéves szerződést kötött. Szerdán az is eldőlt, hogy segítői Bücs Zsolt, Györky Gábor pályaedzők és Erdélyi Miklós kapusedző lesznek. 

Csütörtökön megkezdte felkészülését a Loki. Orvosi vizsgálatokkal kezdtek a DVSC játékosai, majd edzést tartott a szakmai stáb. Ismét a DVSC-vel készül Takács Tamás, aki tavasszal Nyíregyházán futballozott kölcsönben. Berdó Péter Szolnokról, Varga Kevin és Kuti Krisztián Cigándról, Kinyik Ákos Budaörsről tért vissza. 

Dusan Brkovics pénteken, Könyves Norbert pedig hétfőn csatlakozik a kerethez. Az első csapattal készül két fiatal kapus, Szabados István és Kovács Péter, illetve tavasszal az NB III-ban futballozó Nagy Kevin. A 21 éves játékos az utolsó fordulóban, a Diósgyőr ellen csereként már pályára lépett. 

Az előző szezonban a Lokinál kölcsönben szereplő játékosok, Osváth Attila (Vasas) és Braniszlav Danilovics (Puskás Akadémia) visszatértek a klubjukhoz.
(Információ és fotó: dvsc.hu)