Játékos kereső  

Hírek

Egyhangú döntéseket hoztunk

2023-02-07 10:27:18

A HLSZ tovább halad a megkezdett úton

Egyhangú döntéseket hoztunk

2023. február 6-án, hétfőn videókonferencia keretében megtartottuk szervezetünk idei küldöttgyűlését. A küldöttek egyhangú döntéssel elfogadták az elnökség beszámolóját az előző közgyűlés óta eltelt időszakról és pénzügyi terveinket a 2023-as év vonatkozásában.

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete folyamatosan tárgyalásban áll az MLSZ illetékeseivel és a klubokkal a mintaszerződés egyes pontjainak megváltoztatása, az egységes sportbiztosítások és karrieralap ügyében.

Fontos fejlesztésünk az elektronikus tagnyilvántartó rendszer, amely jelenleg tesztelési fázisban jár.

Kiemelt terület a női labdarúgás fejlődésének előmozdítása, ami nemzetközi projekt, és amelyet a HLSZ minden eszközzel támogat.

Ősszel folytatjuk a HLSZ Akadémia előadás-sorozatát, amelyhez várjuk a hivatásos labdrúgók ötleteit (a profifoci@profifoci.hu címre). Az adott témakörökben neves szakembereket kérünk fel, akik - amint azt korábban is megszokhattuk - színvonalas tájékoztató előadást tartanak az érdeklődő labdarúgóknak.

Partneri kapcsolatba kerültünk a Magyar Élsportolók Érdekvédelmi Fórumával. Mivel a két szervezet céljai egyezőek, a jövőben közösen léphetünk fel a játékos-érdekvédelem területén.