Játékos kereső  

Hírek

Elkezdték a munkát Egerszegen

2018-01-08 13:35:10

Többen szabadon eligazolhatnak, vannak biztosan távozók és visszatérő játékosok is

Elkezdték a munkát Egerszegen

Ma reggel 8 órakor elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II tavaszi szezonjára a ZTE FC. A szakmai stáb ma vált teljessé, Horváth Károly szakmai igazgató és Artner Tamás vezetőedző mellett Székely Tibor pályaedzőként, míg Házi László kapusedzőként segíti majd a munkát. A korábbi megbízott tréner, Felipe Matos további munkájával kapcsolatban még zajlanak a tárgyalások, Vlaszák Géza pedig az utánpótlás kapusedzők szakmai munkáját koordinálja a jövőben, illetve az U17-es együttes edzője lesz - írta meg hétfő délben az NSO.

A keretben jelentős változások vannak, Tomas Dubek, Szabó Marek és Kertész Tamás szabadon igazolhatóvá vált, ők már ma külön edzettek a kerettől.

Végh Gábor fél évre kölcsönbe kerül egy egyelőre meg nem nevezett csapathoz, míg Ágoston Donát másfél évig kölcsönben Cegléden folytatja – az még kérdéses, hogy közvetlenül a ZTE-től kerül-e oda, vagy először a Bp. Honvéd, vagy a Paks NB I-es keretéhez csatlakozik, majd pedig ezen egyletek valamelyikétől megy a ceglédi gárdához.

Két visszatérő is van a zalaiaknál, Króner Martin féléves kölcsönjátéka után visszatér Vácról – a védő ZTE-vel kötött szerződése a nyáron jár le, a hosszabbításról már tárgyalnak a felek. Króneren kívül újra a ZTE-ben bizonyíthat az ősszel Andráshidára kölcsönadott Macher Dávid is.