Játékos kereső  

Hírek

Először tavaly vettünk részt a rendezvényen

2017-03-30 15:32:29

Várjuk a profi szerződéssel nem rendelkező játékosok jelentkezését!

Először tavaly vettünk részt a rendezvényen

A tavalyi torna nagy sikerére való tekintettel a HLSZ idén is részt vesz a FIFPro által júliusban, a szerződés nélküli játékosok részére megrendezésre kerülő négyes labdarúgó tornán. Szervezetünk mellett a német, osztrák és svájci csapatok mérhetik majd össze tudásukat.

Örömünkre szolgál, hogy ismét lehetőségünk nyílik kihasználni ezt a páratlan lehetőséget, ezzel is esélyt biztosítva a tehetséges, viszont jelenleg sajnos szerződéssel nem rendelkező játékosoknak akár külföldi kluboknál történő elhelyezkedésére. 

Az idei torna szervezője és lebonyolítója a német társszervezet (VDV-Die Spielergewerkschaft), így a torna helyszíne ez alkalommal Németország lesz.

Sok szeretettel várjuk ismét a szerződés nélküli játékosok jelentkezését, a jelentkezések előzetesen már leadhatóak a profifoci@profifoci.hu e-mail címen. Amennyiben az ismerőseitek között van olyan játékos, akiről tudjátok, hogy érdekelné ez a kiváló lehetőség, kérjük, hogy őket is tájékoztassátok. A torna pontos időpontjáról és programjáról mihamarabb tájékoztatást nyújtunk majd honlapunkon.

Sportbaráti üdvözlettel:
Dr. Horváth Gábor


Addig is az alábbi linkeken tudtok informálódni a tavalyi tornáról beszámoló cikkeinkből: