Játékos kereső  

Hírek

Erősített a Mezőkövesd

2020-11-20 15:02:04

Barczi és Martic szabadon igazolhatóként érkezett

Erősített a Mezőkövesd

Két új játékossal, Barczi Dáviddal és Manuel Marticcsal erősítette meg keretét az NB I-ben szereplő Mezőkövesd. Mindketten szabadon igazolható játékosként érkeztek - adta hírül a klub honlapja.


A Mezőkövesd közleménye

BARCZI DÁVID Újpesten nevelkedett és a fővárosi gárdában lett első osztályú játékos. A rutinos, 31 éves támadó középpályásként bevethető labdarúgó ezt követően játszott a belga Sint-Truiden csapatában, majd megfordult Diósgyőrben, Székesfehérváron, a Vasasnál, legutóbb pedig Zalaegerszegen futballozott. A Transfermarkt adatai szerint 158 magyar első osztályú mérkőzésen lépett pályára, 14 gólt szerzett és 22 gólpasszt jegyzett, emellett 9 Európa Liga selejtező meccsen játszott, melyeken kétszer volt eredményes.

MANUEL MARTIC A 25 esztendős, osztrák nemzetiségű Manuel Marticsra védőként és védekező középpályásként egyaránt lehet számítani. Elsősorban osztrák klubokban futballozott, a Behamberg és a Steyr együttesében nevelkedett, majd játszott a Vorwärts Steyr, a St. Pölten és a Rapid Wien együttesében is. Legutóbb Serder Serderovhoz hasonlóan a horvát Inter Zapresic gárdájában futballozott. A Transfermarkt adatai alapján 53 mérkőzésen kapott lehetőséget az osztrák élvonalban, ahol 3 gól és 5 gólpassz szerepelt a neve mellett. Martic szintén játszott a nemzetközi kupaporondon, az Európa Ligában egy selejtezőn és 4 csoportmeccsen lépett pályára.