Játékos kereső  

Hírek

Érzékeny veszteség a fehérvári gólzsák kiválása

2019-11-29 11:16:37

Külföldi lapértesülés szerint idén már nem játszhat

Érzékeny veszteség a fehérvári gólzsák kiválása

Boszniai lapértesülések szerint legalább 10-14 nap kihagyás vár Armin Hodzicra, a MOL Fehérvár FC támadójára, aki így legközelebb már csak a január végén kezdődő tavaszi idényben léphet majd pályára.

Elsősorban az augusztusa és a szeptembere sikerült jól Armin Hodzicnak, a MOL Fehérvár FC bosnyák válogatott támadójának, aki az idény elején összesen hat góllal segítette csapatát remek bajnoki rajthoz. Azóta a csatár egyszer talált még be – még november elején, a ZTE ellen -, összességében pedig 7 góljával jelenleg négyes holtversenyben első az OTP Bank Liga mesterlövészeinek listáján.

Könnyen elképzelhető azonban, hogy a 25 éves játékos ebben az évben már nem gyarapítja tovább bajnoki góljai számát. A boszniai faktor.ba információja szerint Hodzic bal bokája sérült meg súlyosabban, emiatt pedig legalább 10-14 nap kihagyás várhat rá.

Mivel a Vidi december 14-én, Kisvárdán befejezi őszi szereplését, könnyen lehet, hogy a fehérvári csapat a naptári évet egyik házi gólkirályi nélkül fejezi már be.
(Forrás: Csakfoci)