Játékos kereső  

Hírek

Februárban folytatjuk az országjárást

2017-02-01 01:47:45

Munkatársaink fontos információkkal látják el a profi labdarúgókat

Februárban folytatjuk az országjárást

Minden évben kiemelt fontosságú feladataink közé tartozik, hogy munkatársaink útra keljenek és személyesen is felkeressék az NB I-ben és az NB II-ben szereplő csapatokat, hogy egy rövid előadás, majd egy interaktív beszélgetés formájában első kézből tájékoztassák a játékosokat szervezetünk aktuális munkájáról, eredményeiről.

Tapasztalataink szerint, a csapatlátogatások alkalmával a labdarúgók könnyebben megnyílnak, így felszínre kerülhetnek az esetleges problémák vagy örömteli dolgok, amelyek az egyesületek háza táján történnek.

2017 első felétől kezdődően folyamatosan egyeztetünk a csapatokkal, hogy Dr. Horváth Gábor főtitkár ás Maróti Béla csapatkoordinátor találkozhasson a rendkívül nehéz felkészülési programon részt vevő játékosokkal. Az első osztályból az MTK, a Vasas, az Újpest és a Honvéd, míg a másodosztály együttesei közül a Vác, a Soroksár és a Budaörs látta eddig vendégül kollégáinkat.
Ezúton szeretnénk megköszönni a kluboknak, csapatvezetőknek, edzőknek hogy jelenlétünket pozitívan fogadták, és rugalmasan kezelték!

A csapatlátogatások során a következő témák kerültek napirendre:
-    HLSZ és a FIFPro munkájának bemutatása;
-    mintaszerződés bevezetésének gyakorlati alkalmazása, visszajelzések;
-    bérgarancia alap kidolgozása, eddigi sikereink;
-    kollektív szerződés;
-    sportbiztosítás;
-    FIFPro tanulmány ismertetése a játékosok munkakörülményeiről itthon, és a környező országokban;
-    képzéseink, oktatási programjaink bemutatása (Online Academy);
-    visszajelzések a havonta e-mailben küldött HLSZ hírlevéllel kapcsolatban;
-    a felkeresett klub és a csapat helyzetéről való információcsere;
-    egyéni problémák kezelése.

Februárban látogatásaink tovább folytatódnak. Igyekszünk eljutni minden profi osztályban szereplő csapathoz, játékoshoz, olykor vezetőhöz egyaránt, hogy együttműködésünk gyümölcseként tovább javuljanak a labdarúgók munkakörülményei Magyarországon.