Játékos kereső  

Hírek

FIFPRO Merit Awards (III.)

2021-11-20 02:58:51

A 2021. évi Játékos Hangja Díjat érdemelte ki

FIFPRO Merit Awards (III.)

Az idei FIFPRO Merit Awards díjátadó előzetes felvezetésében már bemutattuk Tim Sparv tevékenységét, amivel esélyessé vált a rangos elismerésre (cikkünk itt olvasható).

A FIFPRO párizsi közgyűlésén első körben Morten Thorsby, majd egy nappal később Patrik Le Giang kapott díjat. Pénteken ismertették az utolsó kategória győztesét is, aki nem más, mint a már említett Tim Sparv lett.


A  2021. évi "PLAYER VOICE" díj győztese: TIM SPARV

A Játékos Hangja-díj győztese - a másik két nyerteshez hasonlóan - tízezer dolláros csekk kíséretében vehette át az elismerést.

A díjakról döntő bizottságot lenyűgözte, ahogy Tim a marginalizált csoportok érdekében cselekszik. Nagyszerű példát mutat mindenki számára, hiszen nemcsak felhívja a figyelmet az olyan kulcsfontosságú témákra, mint az oktatás, az egyenlőség és az emberi jogok, hanem tettekkel is segíti a rászorulókat.

„Nagyon köszönöm ezt a rangos díjat. Meghatódtam és nagyon boldog vagyok, hogy ekkora megtiszteltetésben van részem. Tudom, hogy világszerte sok sportoló segít hozzám hasonlóan... Szóval ez nagyon sokat jelent nekem.” - nyilatkozta a díjazott.