Játékos kereső  

Hírek

FIFPro Online Academy - 2019

2019-01-25 10:15:25

Március 1-jéig várják a jelentkezőket a szeptemberben induló szemeszterre

FIFPro Online Academy - 2019

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete, mint a FIFPro nemzetközi szervezet tagja, a dán UCN egyetemmel együttmûködésben angol nyelvű EGYETEMI KÉPZÉST, és ezáltal VERSENYKÉPES DIPLOMA megszerzésének lehetőségét nyújtja a HLSZ-tagok számára Sport Management (Ba) szakon.

A 4+3 féléves képzés online rendszerű, Magyarországon eddig egyedülállóan RUGALMAS TANULÁSI LEHETÕSÉGET biztosít a hallgatók számára anélkül, hogy az órákra személyesen, órarendhez kötötten szükséges lenne bejárni. A sportolók a személyes időbeosztásukhoz, így például az edzésekhez, hétvégi mérkőzésekhez tudják az egyetemi órákat és a tantárgyi követelményeket igazítani. A felvételi eljárás részeként a jelentkezőknek angol nyelvi szintfelmérőt szükséges írniuk, a program alatt pedig 3 hónapos szakmai gyakorlatot töltenek el a hallgatók egy-egy sportszervezetnél.

Jelentkezési határidõ:
2019. március 1. A képzés 2019. szeptember 1-jén indul.

Felhívjuk a képzés iránt érdeklõdõ női és férfi hivatásos labdarúgók figyelmét, hogy az új szabályozás miatt idén csak kevesebb mint harminc fő jelentkezését tudják pozitívan elbírálni.  A várhatóan jelentős túljelentkezés miatt kulcsfontosságú tényező lesz a komoly motivációs háttér.

Az idei jelentkezés során a pályázók 600 euró regisztrációs díj befizetése mellett tudják megkezdeni a felvételi folyamatot. A hallgatókat úgy kívánják ösztönözni, hogy aki az elsõ félévet sikeresen befejezi, ebből 300 eurót visszakap.

További információkért forduljatok bizalommal a HLSZ munkatársához az alábbi elérhetõségeken:

dr. Fábián Klaudia
Telefon: +36-1-237-6050
profifoci@profifoci.hu