Játékos kereső  

Hírek

Gera Norbert Kispestről érkezett

2022-06-20 11:11:15

Pintér Ádám élvonalbeli rutinnal is rendelkezik

Gera Norbert Kispestről érkezett

További erősítéseket jelentett be az NB II 4. helyezettje. A Szeged-Csanád GA honlapján megjelent hírek arról szólnak, hogy Kovács Gergő után újabb két fiatallal sikerült megegyezniük.

A 2001-es születésű, szélső támadóként bevethető Pintér Ádám a Szolnoki MÁV utánpótlásában nevelkedett, majd 2016-ban a Debreceni Labdarúgó Akadémiára került. 2019-ben bemutatkozott a Debreceni VSC csapatában, ahol összesen 16 NB I-es, 22 NB II-es és 10 Magyar kupa meccsen szerepelt. Pintér alapembere volt a 2020-21-es szezonban NB II-es bajnoki címet szerző Lokinak. 

Gera Norbert a Budapest Honvéd akadémiájáról került a Szegedhez.
“Komoly fejlődési lehetőséget jelent számomra, hogy az NB II-es kerettel edzhetek. Célom, hogy idővel bemutatkozzak és minél több játékpercet gyűjtsek. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy sándorfalviként a legnagyobb szegedi csapatban játszhatok. Mindent megteszünk azért, hogy elérjük a célunkat és feljussunk az NB I-be! Nagyon fejlett sportkomplexumban edzhetünk, jó érzés itt lenni – nyilatkozta a https://www.szeged-grosicsakademia.hu/ weboldalnak Gera.