Játékos kereső  

Hírek

Giovanni Scanu a Tatabánya frissen kinevezett trénere

2017-02-16 14:33:57

Már csak az a kérdés, hogy a hétvégén kikből állítja össze a csapatot az olasz...

Giovanni Scanu a Tatabánya frissen kinevezett trénere

A Gyirmót elleni NB III.-as meccsre készül a Bányász a kétfős kerettel és az új edzővel, Giovanni Scanuval. A csütörtöki edzés, mondhatni érdeklődés hiányában elmaradt. A vasárnapi találkozóra a Gyirmót viszont biztos, hogy jön...

A Tatabánya FC-nél csütörtökre is hirdettek edzést, a vasárnapi, Gyirmót II. elleni bajnokira készülve. Csakúgy, mint két nappal ezelőtt - ugyanaz a két játékos, a kapus Rigó Gábor és a középpályás Kamil Kopunek volt jelen, utcai szerelésben.

Rajtuk kívül megérkezett Giovanni Scanu, aki a klub hivatalos Facebook-oldala szerint a csapat vezetődzője, de nem kívánt nyilatkozni. (Saját honlapja szerint utoljára 2015-ben a litván első osztályú FK Taurasnál tevékenykedett.) Egy olasz portál szerint viszont január közepén mondott le a Sporting Siniscola tréneri posztjáról.

Mivel több futballista nem érkezett, mintegy fél óra múlva Kopunek és Rigó Gábor is távozott a Grosics Stadionból, természetesen tréningezés nélkül.

Nagy László létesítményvezetőtől megtudtuk: a vasárnapi ellenfél, a Gyirmót II. úgy készül, hogy lesz NB III.-as összecsapás vasárnap 14 órától. Amennyiben az első három találkozón nem tudnak kiállni a tatabányaiak, az eredményeiket törlik, a klubot pedig kizárják a bajnokságból.
(forrás: kemma)