Játékos kereső  

Hírek

Gólokat és gólpasszokat várnak Isael da Silva Barbosától

2019-02-02 14:34:09

Az FTC legújabb játékosa négyszeres Kazah Kupa-győztes

Gólokat és gólpasszokat várnak Isael da Silva Barbosától

Egy nappal a tavaszi rajt előtt újabb légióst szerződtetett az NB I-ben listavezető Ferencváros. A brazil Isael da Silva Barbosa négyszeres Kazah Kupa-győztes, kiválóan cselező, gólokban és gólpasszokban is rendkívül eredményes játékos - méltatta az érkezőt a fradi.hu portál.

A brazil  mindkét szélen és irányítóként is bevethető. Pályafutása során Brazíliában, Törökországban, Portugáliában és Oroszországban is megfordult, a legutóbbi négy és fél szezonban a kazah Kairat Almaty húzóembere volt, amellyel négyszer nyert Kazah Kupát, kétszer Kazah Szuperkupát. Karrierje során összesen 212 felnőttmeccsen lépett pályára, melyeken 44 gólt szerzett és kiosztott 57 gólpasszt is. Az elmúlt években különösen eredményesen játszott, volt a kazah élvonal gólpasszkirálya, de a góllövőlistán is rendre az élmezőnyben szerepelt.

1988. május 13-án született Brazíliában, Sao Paulóban. Pályafutását a PSTC-ben kezdte, majd 2006-ban a Gremio játékosa lett, amelynél a felnőttcsapatban is bemutatkozott. A brazil klubnál olyan csapattársai voltak, mint a most a Juventust erősítő Douglas Costa, vagy a pályafutása során a Barcelonában is játszó Maxi López. Ezt követően hazájában volt a Sport, a Coritiba, a Fortaleza és a Sao Caetano, Törökországban a Giresunspor, Portugáliában a Nacional labdarúgója.