Játékos kereső  

Hírek

Görög középpályást igazolt az újonc

2019-01-08 09:22:59

Nem terveznek jelentős változást a játékoskeretben

Görög középpályást igazolt az újonc

Ha még nem is teljes létszámban, de az NB I-ben első félidényét a 11. helyen záró Kisvárda csapata hétfőn elkezdte a felkészülést a nehéznek ígérkező tavaszi folytatásra. A játékosok hétfő délután súly- és testzsírszázalék-mérésen estek át, majd a műfüves csarnokban megkezdődött az idei első gyakorlás - számolt be az évkezdetről a kisvardafc.hu portál

Csütörtökig itthon készül a csapat, majd pénteken egy hétre elutaznak az egyiptomi Hurghadába edzőtáborozni.

Révész Attila sportigazgató előrebocsátotta, ezúttal nem lesz annyi változás a keretben, mint a nyári átigazolási időszakban. Temur Parcvanija távozását már az utolsó bajnoki után bejelentették, a szünet alatt pedig Vuk Mitoseviccsel is sikerült megállapodni szerződése felbontásának részleteiről, így a szerb játékos is távozik. Nem kezdte meg a felkészülést a csapattal Jánvári Gábor, akinek hosszú sérülése után szüksége van rá, hogy fél évet olyan csapatban töltsön, ahol rendszeres játéklehetőséghez juthat, ezért a klubvezetés nem zárkózik el a kölcsönadásától, illetve a távozásától sem.

A hóhelyzet miatt nem érkezett még meg Görögországból az újonnan igazolt játékos, Sztavrosz Cukalasz. A szabadon igazolhatóként szerződtetett 30 éves labdarúgó kedden kapcsolódik be a munkába.

A görög középpályás a kisvárdai csapat első új szerzeménye idén, a visszatérő, és teljes jogú csapattagként edző Délczeg Gergely mellett. Bár a sportigazgató elmondta, a magyar piacon is keresgélnek futballistát, inkább annak van esélye, hogy külföldről érkezhet még egy-két erősítés, valószínűleg Romániából.