Játékos kereső  

Hírek

Hampuk távozott Kozármislenyből

2023-01-22 11:15:22

Guth Ádám sem marad az NB II-es csapatnál

Hampuk távozott Kozármislenyből

A felkészülés végéhez közeledve egyre inkább kezd körvonalazódni az NB II-ben 18. helyezett Kozármisleny csapatának tavaszi kerete. A klub honlapja beszámolt két labdarúgó távozásáról.

A szakmai vezetés úgy látja, hogy nem tudnának elegendő játéklehetőséget biztosítani Hampuk Ádámnak (fotónkon), illetve a fiatalszabályos Guth Ádámnak, így mindkét labdarúgó távozik..

Hampuk Ádám az őszi fordulók során csak kevés alkalommal, 8-szor lépett pályára, a játékperceket tekintve pedig csak 225 perc jutott neki, ami a teljes játékidőnek csak a 12,5%-át teszi ki, gólt nem szerzett. 80 bajnoki mérkőzésen lépett pályára kék-fehérben és 37 gólt szerzett ezeken az összecsapásokon, tagja volt az NB III-as bajnokságot nyerő együttesünknek, sokat köszönhetünk neki, nagyon fontos gólokat szerzett Kozármislenyben töltött időszaka alatt!

Guth Ádám az MTK-től kölcsönjátékosként érkezett Kozármislenybe a nyáron, a fiatal szabálynak is megfelelő 2003-as születésű labdarúgó 11 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, 6 alkalommal kezdőként és 5-ször csereként. Az őszi fordulók során 533 percet töltött a Merkantil Bank NB II-ben a pályán, ami a játékpercek 29,6%-át jelenti. Egy fiatal labdarúgó pályafutása szempontjából nagyon fontos, hogy minél több időt töltsön a pályán, a saját fejlődése érdekében.