Játékos kereső  

Hírek

Háromnegyed év kihagyás vár a Soroksár karmesterére

2018-09-13 12:42:28

Érzékeny veszteség érte az NB II-es listavezető csapatot

Háromnegyed év kihagyás vár a Soroksár karmesterére

A keddi edzésen súlyos sérülést szenvedett az NB II-ben listavezető Soroksár csapatát. Az együttes karmestere, Frőhlich Roland állapotát akkor még - a tüzetes orvosi vizsgálatok eredménye nélkül - megtippelni sem lehetett, azóta megjöttek az eredmények.

- Sajnos beigazolódott félelmünk, Roland elülső keresztszalagja elszakadt, oldalszalagjai beszakadtak, s emellett porcleválást is szenvedett - tájékoztatta a soroksáriak honlapját Dragóner Attila ügyvezető igazgató. - A műtét után hosszú lábadozás vár rá, de klubunk természetesen minden segítséget megad neki a mihamarabbi visszatéréshez.

Ugyan Dragóner Attila nem számszerűsítette a kihagyás mértékét, de az ilyen jellegű sérülések felépülési ideje 8-9 hónap, azaz Frőhlich Roland számára minden bizonnyal véget ért az idei bajnokság - írta a portál.

Frőhlich Roland az előző idényben került Soroksárra, 17 bajnoki - valamint három Magyar Kupa - találkozón lépett pályára és négy gólt szerzett. Idén remekül kezdte a szezont, az első bajnokin duplázott, s komoly érdemei vannak abban, hogy hét forduló után a Soroksár listavezetőként várja a hétvégi folytatást.