Játékos kereső  

Hírek

Hat éve - és továbbra is - Diósgyőrben

2020-05-20 11:36:48

A kapus edzői karrierjét is építi, A-licences diplomát szerzett

Hat éve - és továbbra is - Diósgyőrben

Antal Botond szerződést hosszabbított Diósgyőrben. A kapus nyáron lejáró kontraktusát újították meg.

- Örülök, hogy hat év után továbbra is Diósgyőrben folytatom a pályafutásom, élvezet a társakkal és a kiváló stábbal dolgozni - mondta Antal Botond a DVTK honlapjának. - Az elmúlt években nagy utat járt be a klub - új stadion, új edzőközpont épült, és még most is dolgoznak a gépek -, valamint én is. Bízom benne, hogy számtalan további élmény, és sok közös siker vár még ránk.

- Jó úton haladunk arrafelé, hogy a következő bajnokságnak szinte változatlan kerettel vágjunk neki - nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. - Örülök, hogy a keret legrégebbi tagjaként Antal Botond továbbra is a DVTK-t erősíti, a szakmai stáb, azon belül Andrusch József kapusedző egyik kifejezett kérése volt a hosszabbítás. Továbbra is megmarad a versenyhelyzet a kapusposzton, mindhárman rendelkeznek élvonalbeli tapasztalattal, az edzői stáb bátran választhat közülük.

A még mindig csak 28 és fél éves Antal Botond 2014 óta a DVTK a kapusa, ő a keret egyik legrégebbi tagja. Az angliai évek után Kecskeméten lett élvonalbeli kapus, ahonnan Kaposvár érintésével érkezett Diósgyőrbe. Az elmúlt hat évben összesen 90 bajnokin védte a DVTK kapuját, az Európa Liga selejtezőjében pedig négyszer állt a háló előtt. Már az edzői karrierjét is építi, tavaly UEFA A-licences edzői diplomát szerzett.