Játékos kereső  

Hírek

Heten kiestek a munkából

2022-11-23 10:57:51

Három kapusukból ketten nem állhatnak a csapat rendelkezésére

Heten kiestek a munkából

Szerencsétlen kontaktsérülések sora miatt az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatánál több hiányzót kell pótolni, közülük néhányan már jó ideje nem készülhetnek a társakkal - írta meg a győriek honlapja.


Az ETO FC Győr közleménye

Sajnos az elmúlt időszakban folyamatosan bővül a sérültek listája, jelenleg hét olyan játékos van, akire nem számíthat Tímár Krisztián vezetőedző. Hét olyan játékos van jelenleg a keretben, akik hosszabb-rövidebb időre kidőltek a sorból, ezek közül a legérzékenyebb veszteség talán az, hogy a három kapusból jelenleg kettő is partvonalon kívülre került.

Kovácsik Ádám: A nyáron szerződtetett hálóőr nem tudott sok alkalommal a kapuban állni, ugyanis kiszakadt porckorong sérv okán műtéten esett át. Jelenleg rehabilitációs munkát végez, várhatóan a januári felkészülésben részt vehet csapattal.

Fadgyas Tamás: A héten edzés közben könyökére történő esés következtében elrepedt az alkarcsontok egyike, így 4 hét kötelező gipsz viselése után kezdheti meg a rehabilitációs munkát. 

Csinger Márk: A Kecskemét elleni MOL Magyar Kupa mérkőzés hosszabbításában egy felugrást követően rosszul érkezett a talajra, aminek következtében kulcscsonttörést szenvedett. Rehabilitációja jelenleg is zajlik, december közepétől végezhet teljesértékű edzésmunkát.

Bencze Márk: Jelenleg gyulladásos térdsérüléssel bajlódik, szakadás azonban szerencsére nincs nála. Injekciós kezelést kap, a játékos és a szakemberek dolgoznak a mielőbbi visszatérésen.

Priskin Tamás: Csapatkapitányunk sajnos újabb porcsérülést szenvedett a térdében, melyet operálni kell, visszatérése januárravárható.

Csonka Bonifác: Kazincbarcikán szenvedett bokasérülést, eddig a rehabilitációs csoporttal készült, most már azonban egyéni edzésmunkát végez az erőnléti edzővel.

Borsos Filip: Edzés közben sérült meg a bokája, Csonkához hasonlóan ő is a rehabilitációs csoportnál kezdte meg a különmunkát, amit egyénileg az erőnléti edzőnél folytat már.