Játékos kereső  

Hírek

Egy évig volt a Videoton játékosa

2018-08-13 17:19:43

Tizenhét évesen a Vidi NB I-es csapatában is bemutatkozott

Egy évig volt a Videoton játékosa

Az elmúlt hónapokban a Rangadó több ízben beszámolt róla, hogy az U17-es és az U19-es magyar utánpótlás válogatott nagy reménysége, Torvund Alexander kevés időt töltött Székesfehérváron, hiszen bejárta Európát, és hónapról hónapra neves csapatok próbajátékain vett részt.

Norvég sajtóhírekből kiderül, hogy a 18 éves játékos a helyi harmadosztályú Ullern IF csapatához igazolt. Edzője, Ole Johan rögvest dicsérte az új szerzeményt a hivatalos klubhonlapon.
- Nem minden nap igazolunk játékost olyan csapattól, amely a BL-selejtezőben érdekelt. Alex az elmúlt hónapokban Bundesliga- és Premier League-csapatnál is járt próbajátékon, nagy öröm számunkra, hogy végül a mi klubunkat választotta.

Torvund saját erősségeiről így beszélt:
- Gyors, kreatív és technikás játékosnak tartom magam. Keményen edzek majd azért, hogy lehetőséget kapjak az Ullern színeiben, és a képességeimet meccshelyzetben is megmutathassam – fogalmazott Torvund, aki egyébként a norvégiai Bærumban született, de amikor egy éves lett, családjával Magyarországra költözött.

Az Ullern egyébként pillanatnyilag a 14 csapatos harmadosztály hetedik helyén tanyázik.