Játékos kereső  

Hírek

Öt fehérvári fiatallal megállapodtak

2021-09-17 00:11:00

Evandro az újvidéki FK Proleterben folytatja kölcsönben

Öt fehérvári fiatallal megállapodtak

Öt fiatal, az NB III-as kerethez tartozó labdarúgóval kötött profi szerződést a MOL Fehérvár. Közülük Tóth Attila tavaly már Magyar Kupa-mérkőzésen kezdőként bemutatkozott az NB I-es csapatban, Gulyás András pedig több felkészülési mérkőzésen is pályára lépett a Vidiben - írta meg a vidi.hu portál.

Tóth Bence az elmúlt két évben 30 alkalommal szerepelt a Vidi II-ben, első gólját néhány hete a Gárdony elleni bajnoki 89. percében szerezte, azzal nyert második csapat 1-0-ra. A Vasas Kubala Akadémián nevelkedő, legutóbb az NB III-as Bicske együttesében futballozó Farkas Máté a nyári átigazolási időszakban igazolt Székesfehérvárra. A 17 éves Menyhárt Zsombor az elmúlt két évben összesen 14 NB III-as bajnokin lépett pályára a Vidi II-ben.

Menyhárt Zsombor és Gulyás András rendszeresen meghívót kapnak a korosztályos válogatottba, legutóbb augusztusban szerepeltek az U18-as nemzeti együttesben. Tóth Attila, Tóth Bence és Farkas Máté szerződése jövő nyárig szól, míg a két U18-as válogatott játékossal 2024. június 30-ig szóló szerződést kötött klubunk.

További hír Székesfehérvárról, hogy Evandro kölcsönben az FK Proleterben folytatja. A brazil támadó Újvidéken szerepel majd a 2021/2022-es szezonban.