Játékos kereső  

Hírek

Schindler Szabolcs újra Békéscsabán

2021-09-15 01:48:30

Régi-új csapata a hétvégénn kikapott a Soroksár gárdájától

Schindler Szabolcs újra Békéscsabán

Amint arról beszámoltunk, egy hete felbontották Preisinger Sándor vezetőedző szerződését Békéscsabán. Hamar megtalálták az utódját a klubhoz visszatérő Schindler Szabolcs személyében.

"...A régi-új szakvezető feladata, hogy a jelenlegi kieső helyről elmozdítsa az együttest, minél több pontot gyűjtsön és lehetőség szerint az első tíz pozíció bármelyikét megszerezze." - vázolták fel a célkitűzést a klub honlapján.

"A klubvezetés a megüresedő vezetőedzői posztra olyan szakembert keresett, aki kötődik a klubhoz, ismeri a belső viszonyokat és előre láthatólag rövid időn belül pozitív irányba tudja elmozdítani a csapat szereplését. Ezeknek a kritériumoknak leginkább a visszatérő Schindler Szabolcs felelt meg, akivel tulajdonképpen a most meglévő keretet is kialakítottuk."

Nos, a visszatérés nem sikerül túl jól, ugyanis a Békéscsaba - bár vezetett a meccsen - a hétvégi fordulóban kikapott otthon a különben szintén gyengén álló Soroksártól (2-3) és jelenleg 3 ponttal a 19. pozíciót foglalja el az NB II mezőnyében.
Szerdán Ajkán lépnek pályára a lila-fehérek.