Játékos kereső  

Hírek

Horváth László hetekre kiesett a munkából

2017-11-13 12:46:26

A Ferencváros elleni edzőmeccsről kórházba kellett szállítani

Horváth László hetekre kiesett a munkából

Durva sérülést szenvedett csütörtökön Horváth László, a Balmazújváros kapusa az FTC elleni edzőmeccsen. A részletekről a főszereplő nyilatkozott a csakfoci.hu-nak.

Egy ütközés miatt már a 8. percben le kellett cserélni a Balmazújváros kapusát, Horváth Lászlót, akit a csütörtöki, FTC elleni edzőmérkőzésen rúgtak meg csúnyán. Elsőre azt lehetett olvasni az esettel kapcsolatban, hogy a labda találta el a játékost, erről azonban szó sincs, Horváth a csakfoci.hu-nak részletesen mesélt az esetről és azt követő történésekről.

– Volt egy beadás, ami a röviden átszállt, én kivetődtem, és elütöttem a labdát. Moutari azonban nem érte el azt, és sípcsonttal belém rúgott. Hatalmas reccsenést hallottam. A Fradi orvosi stábja is nagyon korrekt volt, egyből rohantak oda, többek között Pánics Gergely is, aki elállította a vérzést. Később is mondták, hogy segítenek mindenben.

A balmazi kapus orrtörését kórházban ellátták. Néhány hetet biztosan ki kell hagynia, de az előzetesen vártnál előbb is visszatérhet.

– Eltört az orrom, az orrcimpám két centiméter hosszan szétszakadt, és alatta is össze kellett varrni. Hat hét, amíg teljesen rendbe jön az orrom. Csináltatunk azonban egy maszkot, ami teljesen illeszkedik, így remélem, hogy három hét múlva a csapattal lehetek.