Játékos kereső  

Hírek

Hosszabbított a MOL Fehérvár kapusa

2022-01-13 13:23:38

A DVTK nyáron szerződteti az NB II gólkirály-jelöltjét

Hosszabbított a MOL Fehérvár kapusa

A labdarúgó NB I-ben szereplő MOL Fehérvár FC a hivatalos honlapján bejelentette, Kovács Dániel 2025-ig meghosszabbította a megállapodását.

A labdarúgó NB II listavezetője, a Diósgyőr a hivatalos honlapján közölte, hogy nyártól a klubnál folytatja a liga  egyik gólkirályjelöltje, a támadósor szélén és közepén is bevethető Lukács Dániel, aki ősszel tíz gólt termelt a Kecskemét színeiben. Lukács előszerződést írt alá, amely nyáron automatikusan életbe lép, amennyiben megfelel az akkor esedékes orvosi vizsgálatokon. Tavasszal a KTE-ben játszik, a következő évadot pedig a DVTK-val kezdi meg.

Szépe János a Mezőkövesdtől az MTK Budapesthez igazolt – számolt be róla a két NB I-es labdarúgóklub a hivatalos honlapján.

A 29 éves középpályás, Tölgyesi Viktor közös megegyezéssel szerződést bontott a Pécsi MFC-vel – számolt be róla az NB II-es labdarúgóklub honlapja.

A korábbi válogatott játékos, Bori Gábor elhagyja a labdarúgó NB II-ben szereplő III. Kerületi TVE együttesét, rajta kívül Tamási Zsolt is távozik az óbudaiaktól – írta meg a klub Facebook-oldala.