Játékos kereső  

Hírek

Jonathan de Jesus karanténban várja a teljes gyógyulást

2020-03-24 12:09:28

A brazil csatár volt az első fertőzött a Segunda Divisionban

Jonathan de Jesus karanténban várja a teljes gyógyulást

Jonathan de Jesus, a spanyol Segunda Divisionban szereplő Elche csatára is megfertőződött a koronavírussal. A támadó a brazil Globonak adott nyilatkozatában beszélt a szörnyű kórról.

"Először belázasodtam, ám eleinte azt hittem, hogy csak egy migrén, de később elhagyott minden erőm. A fejem majdnem szétfeszített, aztán a fájdalom átjárta az egész testemet. Elkészítették rajtam is a tesztet, ami pozitív lett. Az első három nap maga volt a pokol, a fürdőszobába alig jutottam el. Ez a vírus borzalmas, soha korábban nem éreztem ilyen szörnyen gyengének magam. Életerős sportoló vagyok, bele sem merek gondolni, hogy min mehetnek át az idősebb generáció képviselői" – fogalmazott a Brazíliában gyógyuló futballista, aki arra is kitért, hogy sajnos hazájában még mindig vannak, akik nem veszik komolyan a betegséget.

Jonathas volt az első a Segunda Divisionban szereplő focisták közül, akinek pozitív lett a koronavírus-tesztje. A La Ligában korábban Ezequiel Garaynál, a Valencia védőjénél mutatták ki a kórt.
(Forrás: rangado.hu)