Játékos kereső  

Hírek

Kedves Játékosok!

2020-03-18 10:57:49

A rendkívüli helyzet mindenkitől fokozott odafigyelést kíván

Kedves Játékosok!

Hétfőn az MLSZ beszüntette a bajnoki küzdelmeket és egyben javasolta a kluboknak, hogy mindennemű sporttevékenységet, így az edzéseket is szüneteltessék.

A koronavírus terjedésének megakadályozása és a személyes egészségünk védelme érdekében az új helyzet megkívánja mindnyájunktól a felelősségteljes magatartást, hiszen a hatóságok által előírt szabályok betartásával nemcsak saját magunkat védjük meg a fertőzésveszélytől, de sokat tehetünk családunk és a környezetünkben élők biztonságáért, egészségéért is.

Kiemelten fontos, hogy a kényszerű otthonlét ideje alatt minimalizáljuk a személyes kontaktust másokkal. Ennek érdekében lehetőleg ne látogassuk a közösségi tereket, családtagjainkkal maradjunk otthon és csak akkor hagyjuk el a házunkat, lakásunkat, ha az feltétlenül szükséges (pl. bevásárlás, gyógyszerkiváltás).

Fontos tudnivaló, hogy receptfelírás és/vagy fertőzésveszély bejelentése esetén a háziorvosunkat telefonon keresztül kell elérnünk, a további teendőket az egészségügyi intézménytől megkapjuk!

Kérünk benneteket, hogy tartsátok be a klubotok útmutatásait! Reméljük, hogy a fertőzésveszély miatt fennálló rendkívüli állapot nem tart sokáig és minél előbb visszatérhet életünk megszokott rendje! Ehhez felelős magatartással, belátással, kellő önmérséklettel mi is hozzájárulhatunk!

Kérjük, olvassátok el korábban közzétett információs anyagainkat és figyeljétek a friss híreket, információkat!
Együttműködéseteket köszönjük!

Hivatásos Labdarúgók Szervezete