Játékos kereső  

Hírek

Két hónap kihagyás után újra egészséges és bevetésre kész

2019-01-06 13:19:44

A téli szünetet is munkával töltötte a Honvéd védője

Két hónap kihagyás után újra egészséges és bevetésre kész

Az Újpest elleni bajnokit követően két hét pihenőt kaptak a Budapest Honvéd játékosai, s a felnőttkeret tagjai közül egyetlen játékos volt, aki egyéni edzéstervvel ment szabadságra:
Kálnoki-Kis Dávid.

Köszönöm, jól vagyok, teljesen meggyógyultam – újságolta a honvedfc.hu portálnak a játékos, aki tüdőgyulladása miatt közel két hónapot volt kénytelen kihagyni. – Szerencsére nem volt semmilyen szövődménye a betegségnek, de 15 napig szedtem antibiotikumot, 10 napig 39 fokos lázzal feküdtem, a betegség után még szobafogságra voltam ítélve, kímélni kellett magamat, hosszú két hónapon vagyok túl.”

A szabadon igazolhatóként érkezett, legutóbb Újpesten szereplő védőnek ráadásul azért is jött rosszkor a kihagyás, mert éppen akkor betegedett meg, amikor már kezdte magát utolérni.

„Egy hónapja edzettem a Honvéddal, minden segítséget megkaptam a stábtól, az edzőktől, és amikor olyan állapotba kerültem volna, hogy játszhatok, akkor jött a betegség – jegyezte meg Kálnoki-Kis. – Futóedzéseket kellett végeznem, illetve konditermi munkát is előírtak, csak követnem kellett az edzéstervet. A futótesztek azt mutatták, hogy a csapat szintjén vagyok, nincs lemaradásom a többiekhez képest."