Játékos kereső  

Hírek

Kilencvenmilliós tartozása van a Szombathelyi Haladásnak

2019-11-29 08:02:26

A távozó ügyvezető, Tóth Miklós nyilatkozott a közgyűlésen
 

Kilencvenmilliós tartozása van a Szombathelyi Haladásnak

Tavasszal még az NB I-ben szerepelt, majd sereghajtóként kiesett a másodosztályba a Haladás csapata, amely ősszel tovább folytatja zuhanórepülését. Az NB II 18., kiesést jelentő helyén álló együttes hanyatlásának hátterében minden bizonnyal vastagon szerepet játszik a klub bizonytalan anyagi helyzete.

Gyakorlatilag egész évben folyamatosan érkeznek jelzések, jelennek meg hírek a sportsajtóban a Szombathelyen tapasztalható gazdasági problémákról. A legfrissebb híradás szerint ismét nem kaptak fizetést a Haladás labdarúgói...

Az ugytudjuk.hu portálon csütörtökön megjelent információk szerint a hónap végén távozó ügyvezető nyilatkozott a klub anyagi helyzetéről.

"A mai szombathelyi közgyűlésen téma volt a Szombathelyi Haladás anyagi helyzete. A testület meghallgatta Tóth Miklós ügyvezetőt, akit Czeglédy Csaba (Független) képviselő kérdezett fel. Tóth azt mondta:
Jövő hét szerdán lesz taggyűlés a Haladásnál.
Nincs folyószámla hitele a klubnak
Októberben nem kaptak fizetést a munkavállalók.
90 millió forint klub jelenlegi összes tartozása."

Elkészült a teljes cégátvilágítási anyag is, ezt csütörtökön kapta meg az önkormányzat, így a decemberi közgyűlésen ismét téma lesz a klub anyagi helyzete.